Szolgáltatások

Elektronikus beszerzési aukció (e-Auction)

Az RfQ.hu portálon jelenleg angol típusú aukciók folytathatók le egy termékre vagy szolgáltatásra vonatkozóan (összevont un. "bundle" aukciók).

Az elektronikus aukciók előnyei, hogy akár több tíz pályázó párhuzamosan versenyeztethető, a versenytárgyalás valós időben történik, koncentrált időtartamban, költséghatékony és versenysemleges, emellett hiteles, tisztességes versenykörülményeket és esélyegyenlőséget biztosít.

Ajánlatkérés vagy Információ kérés (RfQ, RfI)

Amennyiben az ár mellett egyéb jellemzőket is szeretne figyelembe venni az ajánlatoknál, vagy a vásárolni kívánt termék/szolgáltatás meghatározása nem pontos, úgy lehetősége van ajánlatkérések feladására is. 

Ennél a funkciónál a beszállítóknak nem szükséges csökkenő árakat megadni, így könnyen előfordulhat hogy az Ön elképzeléséhez legközelebb álló tartalommal tudja ajánlatát megtenni.

Cégkatalógus

Regisztrált felhasználóknak (ajánlattevő vagy beszerző) lehetőséget biztosítunk az RfQ.hu cégkatalógusában való megjelenésre.

A cégkatalógusban bemutatkozó vállalkozások egy lépéssel a versenytársak előtt járnak, hiszen a beszerző partnerek az ajánlatkérés megjelentetése előtt hasznos információkhoz jutnak a lehetséges beszállítókról.

Támogatás

Az RfQ.hu munkatársai ügyfeleink rendelkezésére állnak. Amennyiben problémája, kérdése van az oldalon fellelhető funkciókkal vagy az oldal használatával kapcsolatban, kérjen segítséget ügyfélszolgálatunktól.

Amennyiben gondot jelent a munkatársaknak az online felület használata, úgy az e-mailben megküldött ajánlatkéréseit és elektronikus aukcióit munkatársaink megjelentetik az oldalon.

Termékmegjelenítés

2013. év második felében tovább bővítjük szolgáltatásainkat, melyek az értékesítők számára nyújtanak termékmegjelenítési funkciót. A funkció használatával oldalunkon megjelenítheti termékeit és szolgáltatásait. 

Látogatók

Oldalainkat 44 vendég és 0 tag böngészi

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön az új szolgáltatásokról!