Keresleti rendszer jellemzői

A keresleti rendszert folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleink igényeit minél jobban kielégítsük. A rendszerben az alábbi funkciók érhetők el jelenleg: 

 

Valós idejű gyors felület

Az RfQ.hu minden résztvevőnek valós idejű kezelőfelületet biztosít. Az ajánlatkérések, ajánlatok, üzenetek azonnal közzétételre kerülnek, így elősegítve a gyors és dinamikus üzletkötést.

 

Keresletek típusai

Kereslet feladásánál lehetősége van meghatározni, az árajánlatok elbírálásánák módját.

Jelenleg a portálon két típusú keresletet lehet feladni: elektronikus beszerzési aukció (eAuction) és ajánlatkérés/információ kérés (RFQ/RFI).

Bővebben...

Licitlépcső

Amennyiben nem kívánja, hogy az ajánlati árak forintosával csökkenjenek, úgy beállíthatja a licitlépcsőt. Ezzel az opcióval az ajánlati árak csak az Ön által meghatározott összeggel csökkenhetnek, így leghamarabb elérve a beszállítók által vállalható legalacsonyabb árat.
Ez az opció csak az elektronikus beszerzési aukciónál működik.

 

Automatikus e-mail értesítések

A tender folyamán a résztvevőken automatikus e-mail üzenetet kapnak az alábbi eseményekről:

Keresletet feladó: kereslet sikeres feladása; új ajánlat érkezés; visszavont ajánlat; új értékelés; kereslet hamarosan lezárul; emlékeztető ajánlat kiválasztására; 

Résztvevők: új üzenet ajánlattal kapcsolatban; megnyert kereslet; elvesztett kereslet; visszavont kereslet; lezárt kereslet; új értékelés; meghívás keresletre;

Mentett ajánlatkérésekkel és kategóriákkal kapcsolatos üzenetek: mentett ajánlatkérés visszavonva mentett ajánlatkérés lezárva; mentett ajánlatkérés hamarosan lezárul; új kereslet feladva megfigyelt kategóriába;

 

Testreszabható pénznem

A keresletek feladhatók euróban, dollárban és magyar forintban.

Igény szerint a pénznemek tovább bővíthetők.

 

Résztvevők láthatóságának vezérlése

Lehetősége van az egyes ajánlatok láthatóságát kiválasztania:

Nyilvános: Az ajánlatok nyilvánosak, minden regisztrált felhasználó láthatja az ajánlattevő cég nevét és az ajánlati árat.

Privát: Csak a keresletet feladó láthatja az összes ajánlatot, a résztvevők nem láthatják sem az ajánlattevőket, sem azok ajánlatait.

Meghívásos: A keresletet csak a meghívott résztvevők láthatják. A résztvevők láthatják az ajánlatokat, de az ajánlattevők neve rejtve marad, csak egy egyedi kód azonosítja őket.

 

Kereslet automatikus meghosszabbítása

A kereslet automatikus meghosszabbítása funkció biztosítja, hogy a lejárati határidő kitolódik ha a lejárati időpont előtt újabb ajánlat érkezik, ezzel lehetőséget adva a többi résztvevőnek új, alacsonyabb ajánlatok beküldésére. Ezt a funkciót leginkább az elektronikus beszerzési aukcióknál ajánljuk.

 

Élő csevegés a résztvevők között

Az ajánlatadás során egy valós idejű üzenetküldő rendszer áll rendelkezésre, mellyel az összes résztvevőnek küldhető egyszerre üzenet, vagy az egyes résztvevőknek külön-külön.

 

Dokumentum csere

Amennyiben a kereslethez feltölt egy "Visszaigazoló dokumentumot", úgy ajánlatadás előtt azt az ajánlatadónak vissza kell töltenie. A visszatöltött dokumentumot az ajánlat melletti linkkel le tudja tölteni és ellenőrizni azt.

Javasolt felhasználás: Titoktartási megállapodás, Általános Szerződési Feltételek, stb.

 

Maximum ár, induló ár megadása

Kereslet feladásánál megadhatja a maximum árat vagy induló árat. Ebben az esetben a rendszer nem fogad el ennél az árnál magasabbat, az ajánlatadók csak az ön által meghatározott ár alatti árajánlatot tudnak beadni.

 

Látogatók

Oldalainkat 43 vendég és 0 tag böngészi

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön az új szolgáltatásokról!